Πλεονεκτήματα της θεραπείας με λέιζερ

Τα λέιζερ είναι χρήσιμες για να απαλλαγούμε από ανεπιθύμητες τρίχες στο πρόσωπο, πόδι, χέρι, κάτω από τις μασχάλες, τη γραμμή του μπικίνι, μαζί με άλλες περιοχές και α κανουμε ετσι  αποτριχωση .

Πλεονεκτήματα της θεραπείας με λέιζερ περιλαμβάνουν:

Ακρίβεια. Λέιζερ μπορεί να στοχεύσει επιλεκτικά σκοτάδι, χονδροειδή γούνα, ενώ αναχωρούν το δέρμα γύρω από το ξενοδοχείο άθικτη.

Ταχύτητα. Κάθε παλμός του λέιζερ από παίρνει ένα μέρος του δευτερολέπτου και μπορεί να θεραπεύσει πολλές γούνα ταυτόχρονα. Το λέιζερ μπορεί να θεραπεύσει μια θέση περίπου πόσο μεγάλο είναι το ένα τέταρτο κάθε δευτερόλεπτο. Μικρές περιοχές όπως το άνω χείλος μπορεί να είναι θεραπεύσιμη σε λιγότερο από ένα λεπτό, και τεράστιες εκτάσεις, όπως η πλάτη ή τα πόδια, μπορούν να απαιτούν από μια ώρα ή έτσι.

Από μια ρουτίνα. Οι περισσότεροι πάσχοντες έχουν μόνιμη αραίωση των μαλλιών μετά από συνήθως τρεις έως επτά περιόδων.

Πώς μπορείτε να Ετοιμαστείτε για θεραπεία με λέιζερ

Η αγωγή με λέιζερ δεν είναι μόνο ” ” ζάπινγκ ανεπιθύμητες τρίχες. Είναι μια χειρουργική διαδικασία που χρειάζεται για να κάνει προπόνηση και φέρνει τους πιθανούς κινδύνους. Πριν πάρει τη θεραπεία με λέιζερ, θα πρέπει να εξετάσουμε πλήρως στα προσόντα από τον ιατρό ή τον ειδικό διεξαγωγή της διαδικασίας.

Εάν σκέφτεστε για τη μετάβαση από τη θεραπεία με λέιζερ, θα πρέπει να περιοριστεί μάδημα, αποτρίχωση, ηλεκτρόλυση και για έξι ημέρες πριν από τη θεραπεία. Αυτό συμβαίνει επειδή το λέιζερ στοχεύει ρίζες των τριχών », τα οποία αφαιρούνται προσωρινά από την αποτρίχωση με κερί ή τσιμπιδάκι.

Είναι επίσης σοφό να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο για έξι ημέρες πριν και μετά τη θεραπεία. Η έκθεση στον ήλιο κάνει θεραπεία με λέιζερ λιγότερο αποδοτική και καθιστά επιπλοκές μετά τη θεραπεία πολύ πιο πιθανό.

Τι να προβλέψει τη διάρκεια της θεραπείας με λέιζερ

Ακριβώς πριν από τη διαδικασία, τα μαλλιά που θα πρέπει να περάσει από επεξεργασία πρόκειται να τακτοποιηθούν σε κάποια λίγα χιλιοστά πάνω από την επιφάνεια του δέρματος. Ο εξοπλισμός λέιζερ πρόκειται να τροποποιηθεί με βάση το χρώμα, το πάχος, και την τοποθέτηση των μαλλιών λαμβάνουν θεραπεία μαζί με τον τόνο του δέρματος σας.

Τι να προβλέψει τη διάρκεια της θεραπείας με λέιζερ σε εξέλιξη …

Όσον αφορά το λέιζερ ή πηγή φωτός που χρησιμοποιείται, ο ειδικός σας θα πρέπει να θέσει σε κατάλληλο εξοπλισμό προστασίας ματιών. Είναι επίσης θα είναι ουσιαστικής σημασίας για τη διασφάλιση των επιφανειακών στιβάδων της επιδερμίδας που έχουν ένα κρύο gel ή ειδική συσκευή ψύξης. Αυτό βοηθά το φως λέιζερ διαπεράσει το δέρμα σας.

Στη συνέχεια, ο ειδικός μπορεί να δώσει παλμό του ήλιου προς την περιοχή της θεραπείας, ελέγχουμε την περιοχή για λίγα λεπτά για να βεβαιωθείτε ότι το καλύτερο διαμορφώσεις χρησιμοποιήθηκαν και επίσης να ψάξουν για κακές απαντήσεις.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα μπορούσε να δοθεί παγοκύστες, αντιφλεγμονώδεις κρέμες ή κρέμες, ή κρύο νερό για να βοηθήσει να διευκολύνει οποιαδήποτε ενόχληση. Μπορείτε να προγραμματίσετε την επόμενη θεραπεία 4 έως 6 ημέρες αργότερα. Θα πάρετε τα διορθωτικά μέτρα μέχρι να σταματήσει την ανάπτυξη της τρίχας.

Ανάκτηση και Κίνδυνοι

Για μια-δυο μέρες μετά, η θεραπεία περιοχή της επιδερμίδας θα νιώθετε και να δείχνετε σαν να καεί από τον ήλιο. Awesome συμπιέζει και λοσιόν για το δέρμα μπορεί να βοηθήσει. Σε περίπτωση που το πρόσωπό σας υποβλήθηκε σε επεξεργασία, είστε σε θέση να θέσει σε μακιγιάζ την επόμενη ημέρα, εκτός αν φυσικά το δέρμα φουσκάλες.

Εντός του τον επόμενο μήνα, βαμμένα μαλλιά σας θα πέσει έξω. Φορέστε αντηλιακό για έναν επιπλέον μήνα για να βοηθήσει την πρόληψη της προσωρινής αλλοιώσεις στο χρώμα από το επεξεργασμένο δέρμα.

Επώδυνα σημεία είναι σπάνιες, αλλά είναι περισσότερο διατεθειμένοι σε άτομα με πιο σκούρο δέρμα. Άλλες πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες πρήξιμο, ερυθρότητα, και βλάβες του δέρματος. Μόνιμη ζημιά στο δέρμα ή μεταβολές στην απόχρωση της επιδερμίδας είναι σπάνιες.

Το κόστος της θεραπείας με λέιζερ

Με βάση την αμερικανική κοινωνία των καλλυντικών χειρούργων, το τυπικό κόστος για θεραπεία με λέιζερ είναι $ 235 ανά συνεδρία. Η τιμή κυμαίνεται σε γενικές γραμμές, με βάση παράγοντες που περιλαμβάνουν:

Μέγεθος της περιοχής που λαμβάνει τη θεραπεία και τον χρόνο που απαιτείται για τη θεραπεία

tags: αποτριχωση , healthy derma clinics κηφισια , κρυολιπόλυση αποτελέσματα

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s